Cebrolux® NF NEUROFACTOR


Cebrolux® NF NEUROFACTOR
  • Κιτικολίνη Cognizin® σε πόσιμη μορφή με υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.
  • Με ευχάριστη γεύση.
  • Με γλυκαντικό, κατάλληλο και για διαβητικούς.
  • Καθημερινή χορήγηση χωρίς να απαιτείται διακοπή.

Το Cebrolux® NF NEUROFACTOR, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με κύρια συστατικά την κιτικολίνη Cognizin®, αντιοξειδωτικές βιταμίνες και ψευδάργυρο.  Χάρη στη σύνθεσή του, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου υπάρχει φυσιολογική παρακμή των ουσιών που περιέχονται σε αυτό, όπως νευροεκφυλιστικές παθολογίες και υψηλά επίπεδα οξειδωτικού στρες, όπως το γλαύκωμα.

Παράλληλα το συμπλήρωμα διατροφής κιτικολίνης μπορεί να βελτιώσει την προσοχή και την ικανότητα γνωστικής αναστολής απάντησης σε υγιή άτομα.*1

Το Cebrolux® NF NeuroFactor περιέχει κιτικολίνη Cognizin®, βιταμίνες και ψευδάργυρο:

  • Η κιτικολίνη, κατά τη χορήγηση από το στόμα, υδρολύεται με φυσικές βιοχημικές διεργασίες, υποστηριζόμενη από τη βιταμίνη B6, μετατρέποντας σε χολίνη, ένα μόριο που βρίσκεται συνήθως στο ανθρώπινο σώμα. Η χολίνη στο σώμα είναι φυσικός πρόδρομος των φωσφολιπιδίων που εμπλέκονται στον σχηματισμό και την επιδιόρθωση των μεμβρανών των νευρικών κυττάρων. Επιπλέον, η χολίνη είναι που χρησιμοποιείται από τα κύτταρα για να συνθέσουν την ακετυλοχολίνη, έναν απαραίτητο νευροδιαβιβαστή για τη διάδοση του νευρικού σήματος.
  • Οι βιταμίνες της ομάδας Β, και η βιταμίνη C συμβάλλουν στη φυσιολογική  λειτουργία του νευρικού συστήματος.
  • Το σύμπλεγμα των βιταμινών Β συμβάλει στην καλή ψυχολογία. Επίσης, ενισχύει τη νοητική επίδοση και τη συγκέντρωση.
  • Οι βιταμίνες Α, Β2 και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη διατήρηση της όρασης υπό κανονικές συνθήκες.
  • Οι βιταμίνες C, E, B2 και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες

 

* Η ικανότητα αυτοτελέγχου ενός ατόμου να ανταποκρίνεται σε ένα εξωτερικό ερέθισμα.

1. McGlade E. et al. "Improved Attentional Performance Following Citicoline Administration in Adult Healthy women." Food and Nutrition Sciences; 2012; Vo 3, No 6: 69-773.

 

Κόνις για πόσιμο διάλυμα

Κατηγορία: Συμπλήρωμα Διατροφής

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ingredients-cebrolux.jpg

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Λαμβάνετε 1 φακελλίσκο την ημέρα. Διαλύστε το περιεχόμενο ενός φακέλου σε ένα ποτήρι νερό. Ανακατέψτε δυνατά μέχρι να διαλυθεί πλήρως η σκόνη.  Πίνετε αμέσως μετά την προετοιμασία. Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Το Cebrolux® NF NEUROFACTOR προορίζεται μόνο για ενήλικες.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Ένας υγιεινός τρόπος ζωής και μια ισορροπημένη δίαιτα είναι απαραίτητα για την διατήρηση της υγείας μας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

ΠροϊόνΣυσκευασία
Cebrolux® NF NEUROFACTOR Συσκευασία με 30 φακελλίσκους